26 Kasım 2023 Pazar

Melissa Vargas Tedavisi Hakkında Konuştu

Melissa Vargas Tedavisi Hakkında Konuştu

Çin'de Tianjin Bohai Bank forması giyen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas geçirdiği sakatlık sonrasında tedavisi hakkında konuştu.

Melissa Vargas tedavisi hakkında konuştu

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet eski oyuncusu Melissa Vargas Çin Takımı Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Çin'de 4 Kasım 2023 günü başlayan voleybol liginin ilk haftasında Tianjin Bohai Bank ve Shandong takımları karşı karşıya gelmiş, Vargas'ın 20 sayı ürettiği maçı Tianjin 3-0 kazanmıştı. Melissa Vargas 7 Kasım ve sonrasındaki maçlarda omzunda meydana gelen sakatlık nedeniyle oynamadı.

Tianjin Bohai Bank Başantrenörü Baoquan Wang'ın ligdeki ikinci tur maçlar öncesinde yaptığı açıklama şöyleydi; "Vargas'ın dünkü antrenmanda omzundaki eski sakatlığı tekrarladı. Önümüzdeki iki gün dinlenmesi gerekiyor. Henüz sahalara ne zaman döneceği net değil."

13 yaşında Küba A Milli Takımı'nda ilk maçına çıkan Vargas 2016 yılında Çek Cumhuriyeti liginde Prostejov'da oynarken omuzunda sorun yaşamaya başlamış, ameliyat geçirmişti.

Bir süredir tedavi gören Melissa Vargas'la ilgili 23 Kasım'da yapılan bir habere göre Vargas, Pekin'de gördüğü rehabilitasyonda iyileşmek için kararlı ve sıkı bir şekilde çalışıyor. Rehabilitasyon sürecindeki çalışması görüntülenen Vargas kendisine uzatılan mikrofona şöyle konuştu: "Buraya yeni geldiğimde hiç hareket edemiyordum. Ama şimdi artık ağrılarım azaldı, neredeyse yok sayılır. O yüzden hızlı toparlanıyorum. Bütün maçları takip ettim. Voleybol sporcusu olarak tabii ki sakatlık yaşamayı istemem. O yüzden hemen toparlanıp, sahalara hemen dönmek istiyorum."

Tianjin Takımı, Çin Kadın Voleybol Ligi'nde namağlup durumda ve birinci sırada bulunuyor. Aralık ayında başlayacak olan FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Çin'e ülkemizden Eczacıbaşı Dynavit takımı, Avrupa'dan ise Vakıfbank takımları katılıyor. Tianjin ve Eczacıbaşı Dünya Kulüpler Şampiyonası ön eleme maçlarında karşı karşıya gelecek. Vargas'ın sakatlığının ne zaman geçeceği ve şampiyonada yer alıp alamayacağı merak konusu.

4 yorum:

  1. Sahalara dönmesi yazarınki kadar uzun olmaz umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buraneros selamlar, Vargas işinin başına benden önce döner, bu kesin 😊 Film Gündemi'ne uğradım ipin ucunu kaçırmışım. Nereden başlayacağıma karar veremedim. Öylece kala kaldım 🤔

      Sil
  2. aaaa sen haaa yazdın hee :)

    YanıtlaSil
  3. İnşallah çabuk iyileşir 🙏

    YanıtlaSil